Ga naar hoofdinhoud

ONTMOET HET TEAM VAN DE LICHTFABRIEK

SAMEN MAKEN WIJ VAN
JULLIE EVENT EEN SUCCES

Sandra van der Wiel
Operationeel manager

Ik ben Sandra van der Wiel, geboren Haarlemse. Vanaf mijn 19e ben ik als creatieve ondernemer gestart met de organisatie van diverse evenementen, vooral gericht op dansers en entertainers. Ik maakte er een sport van om ze zo onbezorgd mogelijk aan het werk te laten gaan, zodat ze zich 100% konden focussen op hun dans en entertaintalent. Ik organiseerde internationale designersshows en zette jarenlang een complete binnenstad op zijn kop voor evenementen ten behoeve van Citymarketing. Mijn reizende werkvloer in binnen- en buitenland gaf me steeds een ander decor. Nu is mijn werkvloer al een aantal jaar De Lichtfabriek. Een vaste locatie maar nog steeds voor elk event een ander decor. Met trots laat ik onze opdrachtgevers de monumentale Lichtfabriek zien tijdens een locatiebezoek. Nog steeds ontdekken we nieuwe gedaanten en mogelijkheden van de Lichtfabriek die tevoorschijn komen bij de geheel op maat gemaakte events

Mandy de Regt
Accountmanager

Opgeleid in het vakgebied management en ondernemen en een brede achtergrond in diverse branches. Familie, collega’s en vrienden typeren mij als enthousiast, gemotiveerd, sociaal actief en klantgericht. Ik heb oog voor details, zie altijd mogelijkheden en ben een aanpakker met een enorme drive.
Nu twee jaar als accountmanager werkzaam bij De Lichtfabriek. Het ontmoeten, ontzorgen en verbinden van mensen, opdrachtgevers en relaties maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga. Er is altijd ruimte voor eigen initiatief, geen dag is hier hetzelfde, elke opdrachtgever en ieder evenement is uniek. Dat maakt mijn werk zo leuk!

Annet Elzenaar
Operationeel directeur

Met veel plezier maak ik deel uit van het team van De Lichtfabriek. Van origine ben ik projectontwikkelaar, bij de Amsterdamse projectontwikkelaar Lingotto. Voor het gebied rondom De Lichtfabriek, Haarlemmer Stroom, ben ik gebiedsontwikkelaar. Toen Lingotto in 2018 eigenaar werd van dit gebied, kwam deze fantastische evenementenlocatie mee. Met een klein, super energiek, flexibel en daadkrachtig team maken we deze evenementenlocatie elke dag beter en mooier, passend binnen de omgeving. Als je hier boekt, beleef je een uniek evenement én een uniek moment in de ontwikkeling van de stad Haarlem. Bovendien heb je de beschikking over de betoverende ambiance die dit industriële rijksmonument biedt. Een tot de verbeelding sprekende locatie, met een rijk verleden en veelbelovende toekomst.

Back To Top
X