Ga naar hoofdinhoud

september, 2019

17sep11:30 am3:00 pmHaarlemse Prinsjedag Lunch

more

Event Details

Topspreker Jos Burgers, bedrijvenvoorzitter Bruno Giebels, economiewethouder Robert Berkhout, HOP-winnaar Laura van Dijk, zangeres Just Maaike, de horeca-opleiding van Nova College en presentatrice Tooske Ragas. Wie zal er nog aan twijfelen of de Haarlemse Prinsjesdag Lunch een interessant zakenevenement wordt?
De landelijke aandacht gaat op de derde dinsdag van september natuurlijk naar Den Haag. Ondernemers richten zich vooral op het rijksbeleid in Troonrede en Miljoenennota. Burgers vergapen zich aan “de hoedjes”, de Koninklijke rijtour en de Koninklijke familie.
In Haarlem komt op dat moment zakelijk en bestuurlijk Haarlem bij elkaar voor de jaarlijkse Prinsjesdag Lunch. Spreker Jos Burgers behoort tot de meest gevraagde managementsprekers van het land. Het vakgebied marketing, klanttevredenheid en relatiemanagement kent geen geheimen voor hem en hij deelt het graag en veel via boeken, presentaties en colleges.

Het evenement (zesde editie) is op dinsdag 17 september in de Lichtfabriek in Haarlem. Toegang alleen met een geldig toegangsticket. Tickets bestellen kan via de website www.haarlemseprinsjesdaglunch.nl .

Programma:

11.30 uur: Inloop en ontvangst
12.15 uur: Welkomstwoord en korte podium-interviews
12.30 uur: Gastspreker Jos Burgers
13.10 uur: Netwerklunch m.m.v. zangeres Just Maaike
14.25 uur: Slotwoord
14.30 uur: Netwerkkoffie
15.00 uur: Sluiting

Time

(Tuesday) 11:30 am - 3:00 pm

Back To Top
X