Ga naar hoofdinhoud

december, 2019

08dec2:30 pm5:30 pmOperagroep The Fat Lady - La Donna Ideale

more

Event Details

JANNY VAN DER HEIJDEN te gast bij THE FAT LADY

TENORINO OTTOLENGHI is een jonge pizzabakker die grote dromen heeft. Hij werkt samen met BIANCA CASTAFIORE , zijn moeder, in de familie-pizzeria. Hij noemt zijn pizzeria LA DONNA IDEALE naar een vaste gaste, NIGELLA NUTELLA , waar hij stiekem verliefd op is. Voor haar wil TENORINO de perfecte pizza creëren…

Bij LA DONNA IDEALE werken ook de charmante ober JAMIE OLIVER TWIST , GIANNI SAN PELLEGRINO , de narcistische sommelier, en de flirterige schoonmaakster PANNA COTTA .Wanneer plotseling JANNY TIRAMISÙ binnenkomt, loopt de spanning hoog op bij het chaotische gezelschap. JANNY staat bekend om haar verfijnde smaak en chique stijl. Wat zal ze van LA DONNA IDEALE vinden? Klinkt dit niet als opera in de oren?

PUUR SOAP-ERA! Bereid je voor op een absurdistische en ronduit hilarische opera-avond!

THE FAT LADY maakt sinds 2014 sprankelend en steeds verrassend operatheater. Deze operagroep is een springplank voor aanstormend talent dat van energie en passie barst. Met enorme inzet en bescheiden middelen inspireren zangers, musici en theatermakers elkaar tot onuitsprekelijke momenten van gepassioneerd muziektheater. De compacte versies van klassieke opera’s, eigentijds vormgegeven en geënsceneerd op onconventionele locaties, creëren ruimte voor een nieuwe visie op opera voor jong en oud.

Time

(Sunday) 2:30 pm - 5:30 pm

Back To Top
X