Ga naar hoofdinhoud

september, 2019

29sep12:00 am6:00 pmSunday Market @ LichtfabriekHaarlemmer Stroom Terrein

more

Event Details

De Sunday Market is dé maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt in Amsterdam. Deze september vindt de eerste proefeditie van de Sunday Market plaats op het terrein van Haarlemmer Stroom bij de Lichtfabriek in Haarlem!

Shop till you drop and get inspired…

Het biedt een platform aan ontwerpers, kunstenaars en creatives om zichzelf direct aan het publiek te tonen. Tegelijkertijd is het voor publiek een laagdrempelige wijze om in aanraking te komen met uniek ontwerp.Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´ design, mooie biologische producten, en lekker eten en drinken. Gevestigde namen doen mee, maar ook nieuw talent van de Rietveld Academie en de Design Academy, alsmede ‘andere’ creatives of collectors die wat moois, leuks of geks te bieden hebben.

De Sunday Market is geïnspireerd door de Londense markten als Camden, Portobello en Spitalfield, waar shoppen en creativiteit, inspireren en geïnspireerd worden hand in hand gaan. Dat mag in Haarlem niet ontbreken!

Het evenement is gratis toegankelijk voor alle bezoekers.

Time

(Sunday) 12:00 am - 6:00 pm

Back To Top
X