Ga naar hoofdinhoud

maart, 2023

18maa1:00 pm4:30 pmThe portal of the celestial belonging

more

Event Details

A DIVINE REUNION WITH YOUR COSMIC ROOTS 

Als geïndividualiseerd deeltje bewustzijn, begin je zoekende aan jouw reis door het universum. Wie ben jij, wat is je purpose en wat heb je te doen in dit leven? Die vragen zijn niet te beantwoorden zonder jouw werkelijke oorsprong te kennen. Jij bent energie en jouw energie komt ergens vandaan.

Als Celestial Beings hebben we allemaal een plek in het universum, waar antwoorden voor ons liggen. Een plek die een diep gevoel van thuis geeft, in onszelf en in de energie. This is it. Dit is DE click die alles meer betekenis, meer diepte en meer richting geeft.

Welcome to The Portal of The Celestial Belonging. 

Een portal is een energetisch krachtveld dat je ergens naartoe brengt. Niet fysiek, maar in de energie. Met Portal of The Celestial Beloning ga je onder begeleiding van Zara Jula op ontdekkingsreis naar jouw cosmic roots. Zara zal ‘the seed of the soul’ jou activeren, waardoor je inzichten over jouw belonging krijgt. Je komt in diep contact met wie jij echt bent. Deze ervaring is diep transformerend, en gaat beyond words and the mind.

Het is Zara’s gave om iedereen in dit proces te begeleiden, met alleen al haar woorden en energie. Tijdens dit event kun je live bij haar zijn en de meest bijzondere sessie vanuit haar multidimensionale bewustzijn ervaren. https://zarajula.com/portal-of-the-celestial-belonging/

Time

(Saturday) 1:00 pm - 4:30 pm

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X