Ga naar hoofdinhoud

SUCCESVERHALEN

Zoveel mensen, zoveel wensen! Ons energieke en ervaren team kan ook met kleinere budgetten of extreme ideeën prima uit de voeten. Ontdek welke gasten je voor zijn gegaan en lees hun ervaringen.

“GESLAAGDE MEDEWERKERSDAGEN IN DE LICHTFABRIEK”

Al meerdere malen zijn wij neergestreken in de Lichtfabriek voor onze jaarlijkse medewerkersdag. De grote ruimtes, goed verzorgde catering en het bijzondere pand droegen significant bij aan het succes van deze dagen.

Nancy Zwagerman | Communicatiemedewerker UWV Gegevensdiensten

Bekijk de gehele case

“SUCCESVOLLE PRODUCTLANCERING

“De industriële uitstraling van het Oliehuis in combinatie met de black box look van de Turbinehal zorgde voor de perfecte setting voor de productlancering van onze klant. De flexibele houding van het Lichtfabriek ten op zichte van de inzet van onze eigen audiovisuele partner en preferred cateraar hebben wij als erg prettig ervaren”.

Sander de Vries | Oprichter Event Republic 

Bekijk de gehele case

Dragons Den | Audi dealer van het jaar 2022

Op 17 februari 2022 streden de zes best scorende Audi dealers door middel van een ingezonden én een live pitch bij ons op locatie om de felbegeerde titel: ‘Audi dealer van het jaar 2022’.

Voor een jury, bestaande uit Ferry Enders (Managing Director Audi), Mireille Schrijnemaekers (Manager Business Development Audi), Won Yip (Horecaondernemer), Jorn de Vries (Flitsmeister) en Zeynep Dag (Schoenenontwerpster), lieten de dealers zien waarom juist zij Audi dealer van het jaar moesten worden. De live-pitch was geheel in de stijl van het welbekende programma ‘Dragons Den’. Elke dealer kreeg een aantal minuten de tijd om de jury te overtuigen middels een pitch en de daarop volgende vragen.

Konings + Partners | Audi Nederland

Bekijk de gehele case

“Het Cultuurfonds bestaat 80 jaar!”

Met een cultureel programma was er op donderdag 8 oktober vanuit de Lichtfabriek in Haarlem aandacht voor de veerkracht van cultuurmakers, de hoogtepunten van het Prins Bernhard Cultuurfonds in de afgelopen tachtig jaar en de rol van het fonds in de toekomst. En Koning Willem-Alexander was erbij.

Bekijk de gehele case
Back To Top
X