skip to Main Content

SUCCESVERHALEN

Zoveel mensen, zoveel wensen! Ons energieke en ervaren team kan ook met kleinere budgetten of extreme ideeën prima uit de voeten. Ontdek welke gasten je voor zijn gegaan en lees hun ervaringen.

Het Cultuurfonds bestaat 80 jaar.

Met een cultureel programma was er op donderdag 8 oktober vanuit de Lichtfabriek in Haarlem aandacht voor de veerkracht van cultuurmakers, de hoogtepunten van het Prins Bernhard Cultuurfonds in de afgelopen tachtig jaar en de rol van het fonds in de toekomst. En Koning Willem-Alexander was erbij.

 

Bekijk de gehele case

“GESLAAGDE MEDEWERKERSDAGEN IN DE LICHTFABRIEK”

Al meerdere malen zijn wij neergestreken in de Lichtfabriek voor onze jaarlijkse medewerkersdag. De grote ruimtes, goed verzorgde catering en het bijzondere pand droegen significant bij aan het succes van deze dagen.

Nancy Zwagerman | Communicatiemedewerker UWV Gegevensdiensten

Bekijk de gehele case

“SUCCESVOLLE PRODUCTLANCERING

“De industriële uitstraling van het Oliehuis in combinatie met de black box look van de Turbinehal zorgde voor de perfecte setting voor de productlancering van onze klant. De flexibele houding van het Lichtfabriek ten op zichte van de inzet van onze eigen audiovisuele partner en preferred cateraar hebben wij als erg prettig ervaren”.

Sander de Vries | Oprichter Event Republic 

Bekijk de gehele case

“INZET TEAM LICHTFABRIEK, LAAT ONS TERUGKIJKEN OP EEN ZEER GESLAAGD EVENEMENT”

Alweer voor de 4e keer gaan we in 2020 een personeelsfeest bij De Lichtfabriek organiseren. Dankzij de geweldige inzet, het goede meedenken, en de flexibele opzet van directie en medewerkers van De Lichtfabriek, is het steeds weer een zeer geslaagd evenement, waar wij met veel plezier op terugkijken!

Feestcommissie | Zorgbalans 

Bekijk de gehele case
Back To Top
X