skip to Main Content

ERVAAR ONZE EVENEMENTENRUIMTES

Onze evenementenruimtes hebben allemaal een industriële look & feel met een moderne touch. Stoer en stijlvol, robuust en inspirerend, trendy en zakelijk; welk gevoel je evenement ook moet uitstralen wij hebben de ruimtes en middelen om het waar te maken. Ontdek de unieke karakters van de ruimtes waaruit je kunt kiezen. Behoefte aan een extra grote ruimte? Geen probleem. Bekijk onze combinaties.

Onze evenementenruimtes op de begane grond hebben een totale oppervlakte van 1200m2 waarin maximaal 1500 man past. Gezien de huidige maatregelen die we hebben moeten treffen rondom het Covid 19 virus zijn de capaciteiten vermeld bij de ruimtes helaas niet meer actueel. De ruimtes op de eerste verdieping zijn bij elkaar goed voor 200m2. Lastig om hiervan een voorstelling te maken? Kom langs en bekijk de ruimte in het echt. Bel ons team voor een afspraak.

ERVAAR ONZE EVENEMENTEN-RUIMTES

Onze evenementenruimtes hebben allemaal een industriële look & feel met een moderne touch. Stoer en stijlvol, robuust en inspirerend, trendy en zakelijk; welk gevoel je evenement ook moet uitstralen wij hebben de ruimtes en middelen om het waar te maken.

Ontdek de unieke karakters van de ruimtes waaruit je kunt kiezen. Behoefte aan een extra grote ruimte? Geen probleem. Bekijk onze combinaties.
Onze evenementenruimtes op de begane grond hebben een totale oppervlakte van 1200m2 waarin normaal gesproken maximaal 1500 man past. Gezien de huidige maatregelen die we hebben moeten treffen rondom het Covid 19 virus zijn de capaciteiten vermeldt bij de ruimtes helaas niet meer actueel. De ruimtes op de eerste verdieping zijn bij elkaar goed voor 200m2. Lastig om hiervan een voorstelling te maken? Kom langs en bekijk de ruimte in het echt. Bel ons team voor een afspraak en de actuele capaciteit per ruimte.

DE EVENEMENTENRUIMTES VAN DE LICHTFABRIEK:

DE EVENEMENTEN-RUIMTES VAN DE LICHTFABRIEK:
  
12

PLATTEGROND VAN DE LICHTFABRIEK:

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

BEZOEK ONS

CONTACT

  Naam

  Email

  Telefoon

  Zaal/Combi?

  Event omschrijving

  Adresgegevens

  Adres:
  Minckelersweg 2
  2031 EM Haarlem

  E-mail:
  info@lichtfabriek.nl

  Openingstijden kantoor

  maandag09.00 - 17.00 uur
  dinsdag09.00 - 17.00 uur
  woensdag09.00 - 17.00 uur
  donderdag09.00 - 17.00 uur
  vrijdag09.00 - 17.00 uur
  zaterdaggesloten
  zondaggesloten
  Back To Top
  X