skip to Main Content

De Lichtfabriek organiseert ook publiekelijke evenementen. Zo kunt u hier uw tickets bestellen voor onder andere Theater- en Cabaretvoorstellingen, Feesten en Dinnershows.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Bel 023-5400288 of mail info@lichtfabriek.nl

Neem contact met ons op

TICKETS

Bestel hier je tickets voor de publiekelijke evenementen van de Lichtfabriek. Voor meer informatie: tel 023-5400288 of mail info@lichtfabriek.nl

Zondag 15 september 2019 van 15:00 – 17:00

Live in de Lichtfabriek: Karin Bloemen!

De eerste grote liefde van de veelzijdige performer Karin Bloemen is: zingen! In dit programma gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek en komt het allemaal voorbij: van eigen stukken tot en met covers uit het rijke repertoire van Billie Holiday, Aretha Franklin, Norah Jones, etc… Ze doet dit samen met de soulvolle jazz/funk formatie Old School Band.

Voel de energie in De Lichtfabriek, ons team dat u gedurende het gehele traject begeleid heeft jarenlange ervaring op organisatorisch vlak, in de evenementenbranch en hospitality. Wij bieden advies op maat, kunnen snel schakelen en willen elke evenement een succes maken.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een locatiebezoek! Bel 023-5400288 of mail info@lichtfabriek.nl

Bel ons direct

ZAKELIJKE LOCATIE

DE NAAM

Anno 2018 bestaat de Lichtfabriek ruim 20 jaar en is het een gevestigde naam geworden wat betreft zakelijke meetings.

TECHNIEK

React is “preferred supplier” voor het leveren van audiovisuele middelen in de ruimtes van de Lichtfabriek. Door het combineren van alle facetten; licht, audio, video, podium en content – maximaliseren zij de impact van uw evenement, wat resulteert in een creatieve en unieke totaalbeleving. Voor meer informatie tel 023-5400288 of mail info@lichtfabriek.nl