Zakelijke Evementenlocatie Haarlem


Industriële evenementenlocatie
De Lichtfabriek werd vroeger gebruikt om heel Haarlem van warmte en licht te voorzien, maar werd in de jaren 60 buiten werking gesteld. De eigentijdse evenementenlocatie in Haarlem heeft haar authentieke, industriële uitstraling behouden en is anno 2018 de ideale plek voor een grootschalige bedrijfsborrel, productpresentatie of perslancering, maar ook voor een intieme bespreking of private dinner!

Business events
De drie zalen van de Lichtfabriek, Turbinehal, Oliehuis en Energiehuis omvatten het hart van de Lichtfabriek. De ruimtes, Machinekamer, Accukamer en Vide zijn ideaal voor de kleine bijeenkomsten of kunnen ingezet worden als subruimte.

Faciliteiten
Alle ruimtes zijn voorzien van WIFI en worden uitgelicht doormiddel van vaste, sfeervolle basisverlichting. Daarnaast faciliteert de Lichtfabriek in samenwerking met Jurlights AV de laatste trends op gebied van beeld, geluid & licht.

Bereikbaarheid
De Lichtfabriek ligt centraal in de Randstad, dicht bij de snelweg A9 en station Haarlem. Voor de deur beschikken we over 300 gratis parkeerplaatsen. Het gezellige centrum van Haarlem is op 10 min loopafstand.

Voel de energie in De Lichtfabriek, ons team dat u gedurende het gehele traject begeleid heeft jarenlange ervaring op organisatorisch vlak, in de evenementenbranch en hospitality. Wij bieden advies op maat, kunnen snel schakelen en willen elke evenement een succes maken. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een locatiebezoek!

Bel 023-5400288 of mail info@lichtfabriek.nl

Back to Top